Butikken

Velkommen til Boxn Female.

"Her finder du et unikt udvalg af håndplukkede produkter"

 Det hele startede for over 23 år siden, hvor vi åbnede en butik i Næstved by, som hed Box'n. Det var en fysisk modetøjsbutik for drenge og piger, hvor pigeafdelingen især var præget af stor vækst. Vi ville derfor videreføre den gode efterspørgsel på vores håndplukkede brands, og åbnede derfor Boxn Female, som er en fysisk modetøjsbutik til piger og kvinder. Vores primære målgruppe er den unge pige og hendes mor, som begge ønsker at forkæle sig selv og kan inspirere og hjælpe hinanden til det perfekte moderne look. 

Boxn Female er vores hjertebarn, og vores kunder fortjener det bedste af det bedste. Vi elsker det vi laver, og vi stræber efter at være de bedste inden for vores felt. 

Vi gør en dyd ud af, at yde en god service til vores kunder, og vi er stolte af, at kunne præsentere et stort udvalg af varer i høj kvalitet, og samtidig til nogle fornuftige priser. 

Boxn Female er i dag placeret i Vinhusgade 7 i Næstved, som er en butik, der er opbygget i to niveauer. I stueplan har vi vores lyse og hyggelige modetøjsbutik Boxn Female, og i kælderen holder Salon Vinhusgade til, som drives af Pernille med over 30 års frisør erfaring i Næstved. 

Som prikken over i'et, er vi så heldige, at have den hyggeligste gårdhave til en kop kaffe, eller et glas koldt hvidvin, så vi altid kan forkæle vores kunder på bedste vis. 

Vi glæder os til at se jer!

 

De bedste hilsner fra

Teamet bag Boxn Female

CVR.NR.: 38183044